Medistim får britisk anbefaling

Toppsjefen er kjempefornøyd.

Børs

Medistim skriver i en børsmelding at NICE anbefaler rutinemessig bruk av selskapets MiraQ-system i det britiske helsevesenet (NHS) for intraoperativ graft flow-målinger i pasienter som gjennomgår hjerte-bypass kirurgi.Rundt 17.000 rene hjerte-bypass operasjoner utføres i Storbritannia hvert år. I tillegg gjøres hjerte-bypass også ofte i sammenheng med andre typer hjertekirurgi.- Anbefalingen er svært oppmuntrende og viktig for oss. Det er gledelig at den estimerte kostnadsbesparelsen per pasient har økt fra 115 til 141 pund fra de opprinnelige retningslinjene fra 2011. Storbritannia er et svært viktig marked for oss, med stor vekstmulighet, og vi har derfor etablert datterselskap med direkte salgskonsulenter i landet, sier Medistim-sjef Kari E. Krogstad i en kommentar.Medistim er uendret på 84,40 kroner i fredagens handel på Oslo Børs. Aksjen er omsatt tre ganger.Les mer her.

medistim
storbritannia
kari krogstad
kirurgi
Nyheter
Børs