Meglerhus om Norwegian

Analytikerne i Christiania Securities: Indikerer 110 kroner for Norwegian.

Tirsdag kommenterte Christiania Securities Norwegian-aksjen som lå på et «make it or break it»-nivå i en rektangelformasjon med gulv rett over 170 kroner.«Som vi skrev i tirsdagens kommentar indikerer brudd ned gjennom gulvet i rektangelet en nedside på hele 60 kroner, til 110 kroner».Emisjon på 1,3 mrd.Idet Oslo Børs stengte tirsdag kom triggeren som sendte aksjekursen utfor «stupet»: Nyheten om en emisjon på 1,3 milliarder kroner.«Emisjonen ble overtegnet, men emisjonskursen ble satt til 155 kroner, hele 9,7 prosent under tirsdagens sluttkurs på 171,60 kroner. Norwegian skal også gjennomføre en reparasjonsemisjon på ytterligere 200 millioner kroner».«Idet Oslo Børs åpnet raste kursen på Norwegian. Aksjen er i skrivende stund ned drøyt tre prosent, og har svingt mellom 161 og 169,40 kroner intradag. Fallet har kommet på uvanlig høyt volum – ved lunsjtider er Norwegian Air Shuttle den mest omsatte aksjen på Oslo Børs», heter det i kommentaren fra meglerhuset.Fallende trendKursen ligger fortsatt i en fallende trend, mener analytikerne.«Aksjen har noe støtte rundt 150 kroner, og solid støtte rett under 120 kroner».Norwegian-aksjen var helt nede i 161 kroner rett etter åpning på Oslo Børs, det laveste nivået på fem år.