Moody's oppgraderer kredittratingen på PGS

Den marginale bedringen i selskapets finansielle profil er blant årsakene til at Moody's oppgraderer PGS.

Brian Cliff Olguin; Brian Cliff Olguin
Børs

Moody's Investors Service har oppgradert kredittratingen på Petroleum Geo-Services (PGS) til B3 fra Caa2, ifølge en melding fra kredittvurderingsbyrået tirsdag, skriver TDN Direkt.Oppgraderingen reflekterer den marginale bedringen i selskapets finansielle profil i 2017 og bedre enn ventede fundamentale markedsforhold for seismikksektoren i 2018, støttet av en økning i oljeprisene, skriver Moody's.- B3-ratingen gjenspeiler selskapets tilstrekkelige likviditetsprofil, som skal gjøre det mulig for selskapet å klare seg gjennom disse markedsforholdene, frem til det er en fullstendig bedring, heter det.

pgs
petroleum geo-services
kredittrating
moody's
seismikk
Nyheter
Børs