Multiconsult med millionavtale

multiconsult

Multiconsult har signert en rammeavtale med forsvarsbygg.

Multiconsult og LINK arkitektur har i partnerskap med LPO arkitekter signert en rammeavtale med forsvarsbygg, ifølge en børsmelding tirsdag.Avtalen gjelder designet av et vedlikeholdsanlegg for ubåter ved Haakonsvern til en verdi for Multiconsult på 150 millioner kroner, skriver selskapet.Kontrakten har en varighet på syv år, og arbeidet vil starte umiddelbart.Avtalen innebærer i tillegg til vedlikeholdsanlegget serviceanlegg, varehus, garderober og administrasjon. Andre tiltak vil bestå av endring og utvidelse av bygninger.- Vi er veldig glade for denne viktige, store og prestisjefylte tildelingen for Multiconsult og LINK arkitektur. Jeg er oppstemt over å se at vår profesjonelle fortreffelighet og evne til å levere med kvalitet er verdsatt og at vi sammen med LPO arkitekter kan bygge videre på det gode og pålitelige kundeforholdet med Forsvarsbygg som vi har oppnådd gjennom flere år på flybasen Ørland, sier konsernsjef i Multiconsult Christian Nørgaard Madsen.


Les også