Widerøe har nå gjort det mulig å bestille Norwegian-flygninger på sine gjennomgående reiser på sine anbudsruter i Norge, opplyser flyselskapene.Etter planen vil billettene også kunne kjøpes på Norwegians nettsider i løpet av året.I januar inngikk Norwegian og Widerøe en samarbeidsavtale som vil gi reisende på innenriksruter i Norge som gjør at passasjerer kun trenger å kjøpe gjennomgående billetter fra kun ett av selskapene.Samarbeidet mellom de to flyselskapene vil føre til økt konkurranse på det norske innenriksnettet, tror Norwegian. - Dette er en milepæl både for Norwegian og Widerøe. Det at kunder nå kan bestille kombinasjonsreiser med de to flyselskapene gjennom Widerøes nettsider er godt nytt for passasjerene som får flere valgmuligheter, større fleksibilitet, kortere reisetid og tilgang til lavere priser, sier Norwegians kommersielle direktør, Thomas Ramdahl.