Ny kontrakt til Havila Shipping

Havila Crusader sikrer seg arbeid i minst ti måneder til. 

Havila Phoenix. Foto: Havila Shipping.
Børs

I en melding fra Havila Shipping opplyses det at det har inngått kontrakt med Allseas for PSV-fartøyet Havila CrusaderKontrakten er for en fast periode på ti måneder, med opsjonsperiode på inntil 7 måneder.Administrerende direktør Njål Sævik i Havila Shipping ASA er fornøyd med avtalen.- I dagens marked er det bra å få på plass en slik kontrakt. PÅ den ene siden gir det oss en stabil inntekt, på den annen side blir det ett færre skip i spotmarkedet som konkurrerer om et begrenset antall oppdrag, sier Sævik.Offshore-markedet hadde et veldig dårlig fjerde kvartal 2017, som ser ut til å fortsette i starten på 2018. Bransjen mener derimot å se en lysning frem mot våren og sommeren, ifølge Sævik.- Jeg håper at vi klarer å begrense antallet skip som tas ut av bøyene når oppgangen starter. Hvis vi blir for ivrige og slipper for mange skip ut av opplag, så er faren stor for at ratene fortsetter på dette lave nivået, understreker administrerende direktør Njål Sævik i Havila Shipping ASA.Oppstart av kontrakten er i løpet av sommeren 2018, og fartøyet vil operere i Østersjøen, opplyses det.

havila shipping
Nyheter
Børs