Ny styreleder valgt i Bank Norwegian

Bjørn Østbø tar som ventet over vervet som styreleder. 

Børs

På dagens ekstraordinære generalforsamling ble det klart at Bjørn Østbø blir ny styreleder i Bank Norwegian, som var innstillingen til valgkomiteen. Det opplyses også at Rolv-Erik Spilling har blitt valgt som styremedlem. Begge skal sitte i styret frem til ordinær generalforsamling 2020. 15. februar ble det kjent at Bjørn H. Kise trekker seg som styreleder i Norwegian Finans Holdig, morselskapet til Bank Norwegian.Østbø er styremedlem i blant annet Folketrygdfondet, Helse Bergen og Universitetet i Bergen.Tidligere har han vært konserndirektør i DNB, administrerende direktør i Vital Forsikring og Vital Eiendom, samt direktør i First Securities og Elcon Securites. 

norwegian finans holding
Nyheter
Børs