Oceanteam har besluttet å utsette den ekstraordinære generalforsamlingen, ifølge en børsmelding lørdag.Det opplyses at utsettelsen er på grunn av en forsinkelse i prosessen for den foreslåtte fusjonen med datterselskapet Oceanteam II BV.Forsinkelsen skyldes hovedsakelig at selskapet har gått tom for penger og derfor ikke er i stand til å betale de ulike rådgiverne som er nødvendige for å fullføre fusjonen i tide.Selskapets Oceanteam Bourbon 4 og Oceanteam Bourbon 101 AS har akkumulert en betydelig kontantbeholdning, men långivere til disse selskapene vil ikke tillatte utbetalinger fra datterselskapene til Oceanteam, opplyses det.Oceanteam er i dialog med banker for å frigjøre kontanter fra datterselskapene til Oceanteam ASA for å finansiere fusjonsprosessen, og selskapet ser også på andre kilder til likviditet på morselskapsnivå.Selskapet venter at fusjonsprosessen vil bli forsinket med rundt to til tre uker.