– Det har vært et fantastisk selskap for oss å bli med i, sier BP-sjef Bob Dudley om fusjonen med Aker, når DN møter den mektige oljesejefen på toppoljemøt i Houston.Avisen skriver at fusjonen mellom BP og Aker ble priset til i underkant av 29 milliarder kroner, men at Aker BP i dag er verdt rundt 73 milliarder kroner.– Verdiene har steget 2,5 ganger siden vi gikk sammen med Aker, og det er formidabelt. Jeg tror Aker BP vil fortsette å kjøpe andeler i nye felt og gjøre viktige funn i nye områder. Jeg er sikker på at selskapet har en stor fremtid, sier Dudley til avisen.Han kommenterer for første gang hvordan han tenker om et videre samarbeid med Røkkes konglomerat Aker. Hittil har Aker BP bare produsert olje på norsk sokkel. Dudley åpner for å bruke selskapet som del av en internasjonal vekst.På spørsmål fra DN om Aker BP kan ekspandere utenfor norsk sokkel, svarer BP-sjefen;– Ja, hvorfor ikke. Det er fullt mulig, sier Dudley.