Oslo Børs var i rødt store deler av fredagen, men i løpet av ettermiddagen var markedet i pluss igjen.Hovedindeksen endte opp 0,7 prosent til 800,29, mens fredagens laveste notering var på 783,15, noe som tilsvarte et fall på 1,5 prosent.Så langt i år har børsen dermed falt med 1,7 prosent.Omsetningen var på 5,1 milliarder kronerNedturen fra start skyldtes de siste nyhetene om at en handelskrig kan være i ferd med å eskalere.Aksjemarkedet frykter konsekvensene etter at USAs president Donald Trump  på Kina-import.Kina har allerede varslet mottiltak.Aksjestrateg Leif Rune Rein i Nordea Markets mener hverken den annonserte tollen fra USA eller mottiltakene fra Kina vil bety mye for vekst og inntjening, ifølge TDN Direkt.Handelskonflikten kan derimot bidra til fortsatt volatilitet i aksjemarkedene fremover.Oljeprisen stiger i kjølvannet av torsdagens  om at OPEC-medlemmer må fortsette samarbeidet med Russland og andre oljeprodusenter utenfor OPEC om produksjonskutt også i 2019Brent mai-olje er opp 1,7 prosent til 70,08 dollar, og er opp fra rundt 69 dollar ved stengetid i Oslo torsdag.Den amerikanske WTI-oljen handles for 65,37 dollar fatet.Statoil-aksjen steg 0,9 prosent til 181,75 kroner i takt med høyere oljepriser.Nordea Markets nedgraderer Salmar til selg fra kjøp i en oppdatering, ifølge TDN Direkt.Analytikerne justerer likevel ikke kursmålet på 255 kroner.Aksjen steg 0,9 prosent til 305 kroner.Marine Harvest og Bakkafrost endte også opp rundt én prosent.På én uke har lakseprisen steget med rundt 15 kroner per kilo.- Det er helt håpløst. Prisen ligger et sted mellom 75 og 80 kroner, og de største oppdretterne prøver seg over 80 kroner per kilo. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller gjøre, sier en utenlandsk importør til IntraFish, ifølge TDN Direkt.Norske eksportører Intrafish har snakket med melder om et prisnivå rundt 75 kroner per kilo, og flatt for størrelser over tre kilo.EMGS korrigerte ned 11,7 prosent til 3,61 kroner i kjølvannet av gårsdagens elleville oppgang, trigget av at Sparebank 1 Markets  i sin morgenrapport.Borr Drilling steg 2,8 prosent til 37,40 kroner etter å ha hentet 250 millioner dollar  på kurs 4,60 dollar (ca. 35,70 kroner).Borr Drilling har gjennom Paragon Offshore-kjøpet ifølge finansdirektør Rune Magnus Lundetræ skaffet seg et godt fotfeste i Nordsjøen, og ser gode muligheter for selskapets jackup-rigger i dette området, samt i Vest-Afrika og Midtøsten, skriver TDN Direkt.Vistin Pharma sikret seg 300 millioner kroner  på 11,20 kroner. Aksjen endte ned 1,7 prosent til 11,50 kroner.