Oslo Børs var i rødt store deler av fredagen, men ved 14-tiden er hovedindeksen tilbake til utgangspunktet; 795.Omsetningen har kommet opp i 2,6 milliarder kronerNedturen fra start skyldes de siste nyhetene om at en handelskrig kan være i ferd med å eskalere.Aksjemarkedet frykter konsekvensene etter at USAs president Donald Trump  på Kina-import.Kina har allerede varslet mottiltak.Oljeprisen stiger i kjølvannet av torsdagens  om at OPEC-medlemmer må fortsette samarbeidet med Russland og andre oljeprodusenter utenfor OPEC om produksjonskutt også i 2019Brent mai-olje stiger 0,9 prosent til 69,50 dollar, og er opp fra rundt 69 dollar ved stengetid i Oslo torsdag.Den amerikanske WTI-oljen handles for 64,83 dollar fatet.Statoil-aksjen faller 0,6 prosent til 178,9 kroner.Nordea Markets nedgraderer Salmar til selg fra kjøp i en oppdatering, ifølge TDN Direkt.Analytikerne justerer likevel ikke kursmålet på 255 kroner.Aksjen faller 0,1 prosent til 302,60 kroner.EMGS korrigerer ned 3,4 prosent til 3,95 kroner i kjølvannet av gårsdagens elleville oppgang, trigget av at Sparebank 1 Markets  i sin morgenrapport.Borr Drilling faller 1,7 prosent til 35,80 kroner etter å ha hentet 250 millioner dollar  på kurs 4,60 dollar (ca. 35,70 kroner).Borr Drilling har gjennom Paragon Offshore-kjøpet ifølge finansdirektør Rune Magnus Lundetræ skaffet seg et godt fotfeste i Nordsjøen, og ser gode muligheter for selskapets jackup-rigger i dette området, samt i Vest-Afrika og Midtøsten, skriver TDN Direkt.Vistin Pharma sikret seg 300 millioner kroner  på 11,20 kroner, og aksjen faller 0,4 prosent til 11,65 kroner.