Aksjonærene i Kongsberg Gruppen, Atea og SpareBank 1 Østlandet kan i dag glede seg over ny all time high på Oslo Børs.Førstnevnte hopper i dag 6,59 prosent til 184,40 kroner på nyheten om at selskapet har inngått en samarbeidsavtale i Qatar. Avtalen gjelder langsiktige utviklingsprogrammer innen forsvar, maritim industri og digitalisering.Kongsberg Gruppen opplyser at programmet har et potensial i størrelsesorden 15 milliarder kroner over de neste åtte årene, og at programmet vil bli det største i selskapets historie.Atea kan også glede seg over en ny rekordnotering, selv om dagens oppgang er på beskjedne 0,45 prosent til 132,80 kroner. Siden nyttår har verdien på selskapet økt med 14,98 prosent.SpareBank 1 Østlandet har lagt på seg 0,62 prosent og omsettes nå for 97 kroner. Det gir en avkastning på 7,18 prosent hittil i år.