Aker Solutions, TechnipFMC, Baker Hughes og OneSubsea må trolig levere nye anbud for levering av subsea produksjonssystemer til Liuhua-komplekset i Sørkinahavet ved Pearl River Mouth-bassenget grunnet endringer i arbeidsomfanget.Det skriver Upstream fredag, ifølge TDN Direkt. CNOOC Ltd er operatør på feltet, men kildene ville ikke kommentere hvordan arbeidsomfanget endres, utover at det omfatte ytterligere levering av utstyr til utvikling av feltet.Ifølge Upstream har alle fire subsea-aktørene levert anbud på subsea produksjons- og kontrollsystemer, mens Aker Solutions, TechnipFMC og Baker Hughes har levert anbud på arbeid med kontrollkabler.Aker Solutions er i tillegg blant selskapene som inviteres til å by på en kontrakt for vedlikeholdstjenester på fem nye FPSOer i Santos-bassenget for Petrobras, skriver nyhetsbyrået. Det ventes at Petrobras vil motta kommersielle tilbud 2. april, og at et anbud vil lanseres i løpet av mindre enn ett år.