Pilene peker oppover i USA

Børs

Tre minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,43 prosent og står i 7.593,46 poeng, mens Dow Jones står i 25.355,34 poeng etter en oppgang på beskjedne 0,08 prosent.S&P 500 stiger 0,17 prosent til 2.791,34.Micron Technology Inc-aksjen skyter fart i åpningen og er opp 7,6 prosent, mens Charter Communications Inc stiger 4,0 prosent. General Electric Companies stiger 1,7 prosent, mens Apple og Goldman Sachs Group begge er opp 1,0 prosent. Netflix er i rødt med sine 2,2 prosent. Goldman Sachs har mandag uttalt at driftsdirektør Harvey Schwartz forlater selskapet. Ifølge The Guardian selskapets andre driftsdirektør, David Solomon, favoritt til å ta over etter konsernsjef Lloyd Blanfein.  Ifølge Wall Street Journal vurder Blanfein å kaste inn håndkleet i løpet av 2018, og selskapet ønsker ikke å erstatte toppsjefen eksternt. 

wall street
Nyheter
Børs