Tre minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,47 prosent og står i 7.624,23 poeng, mens Dow Jones står i 25.281,50 poeng etter en oppgang på 0,41 prosent.TrumpI dag kom nyheten om at USAs president Donald Trump sparker utenriksminister Rex Tillerson og bytter han ut med med CIA-sjef Mike Pompeo. Det bekrefter presidenten overfor The Washington Post.KPIKonsumprisene i USA var ifølge amerikanske statistikkmyndigheter opp 0,2 prosent i februar, sammenlignet med måneden før. På årsbasis var indeksen opp 2,2 prosent. Ifølge TDN Finans var det ventet en vekst på 0,2 på månedsbasis og 2,2 prosent på årsbasis.Konsumprisene eksklusiv mat- og energipriser var opp 0,2 prosent på månedsbasis, og opp 1,8 prosent mot samme måned året før.Eksklusiv mat- og energipriser var indeksen ventet å stige 0,2 prosent på månedsbasis, mens årsveksten var ventet å være 1,8 prosent, skriver nyhetsbyrået.