Sissener er superbull: - Jeg dobler veddemålet

- Aksjen vil bli en utbyttemaskin, sier Jan Petter Sissener.

Eivind Yggeseth
Børs

Tor Olav Trøim har veddet en flaske vin med DNs børskommentator Thor Chr. Jensen om Storebrand-aksjen inkludert utbytte skal over 80 kroner det neste året.- Jeg vedder gjerne en flaske god vin med deg om at Storebrand, inkludert utbytte, i løpet av det neste året i hvert fall trader over 80. Er du med på veddemålet? var utfordringen fra Trøim for to uker siden, ifølge Jensen og DN.Nå hiver forvalter Jan Petter Sissener seg med på veddemålet.- Jeg dobler veddemålet, sier Sissener til avisens børskommentator, som skriver at Sissener er superbull på Storebrand.- Når nå kapitalen kommer på plass i Storebrand vil aksjen bli en utbyttemaskin, sier Sissener, som også spår topplinjevekst fordi folk fremover må ta mer ansvar for egen pensjon.- Det vil bli et pensjonsunderskudd, og staten som garantist for pensjonen kan du bare glemme, sier Sissener.Jensen skriver i sin børskommentar at Sissener er ingen amatør hva gjelder veddemål.Nylig vant aksjestrategen et veddemål med Paretos Storebrand-analytiker Vegard Toverud om utbyttet i Storebrand kom til å bli over eller under 2,375 kroner per aksje. Utbyttet endte på 2,5 kroner.- Der vant jeg en flaske meget god vin, og den er allerede levert, sier Sissener til DN og Jensen.

jan petter sissener
storebrand
tor olav trøim
veddemål
Nyheter
Børs