Oslo Børs faller svakt fra start fredag. Etter åtte minutters handel er hovedindeksen ned 0,1 prosent til 814,27.Investorene retter blikket mot USA. Markedene i New York og Asia pustet lettet ut etter at president  som iverksetter 10 og 25 prosent toll på import av henholdsvis stål og aluminium. Bakgrunnen for lettelsen var at USAs viktige handelspartnere Canada og Mexico kan bli fritatt.Klokken 14:30 slippes dessuten den viktige amerikanske arbeidsmarkedsrapporten, som gjerne kan gi betydelige utslag på børsene.OljeprisenBrent-oljen er fredag morgen opp 0,3 prosent til 63,81 dollar fatet, mens den amerikanske WTI-oljen stiger 0,2 prosent til 60,67 dollar fatet.Til sammenligning stod Brent-oljen i 64,05 dollar fatet ved børsens stengetid torsdag.Statoil er ned 0,4 prosent til 177,35 kroner. en gjennomsnittlig olje- og gassproduksjon på 2.039 fat oljeekvivalenter pr dag fra Colombia i februar 2018. Det er ned fra 2.139 fat oljeekvivalenter pr dag i januar.Aksjen faller 4,9 prosent til 2,71 kroner.I månedsrapporten for Jan Petter Sisseners investeringsselskap Canopus opplyses det at shortposisjonen i Norwegian-aksjen var blant de største positive bidragsyterne til fondet i februar, skriver DN.  Han tror Norwegian vil slite med refinansieringen av et lån på to milliarder kroner i mai.Norwegian har foreløpig ingen planer om å etablere seg i Brasil, sier konsernsjef Bjørn Kjos til Finansavisen.Norwegian faller 0,3 prosent til 172,90 kroner. av det indiske IT-tjenesteselskapet Kryptos Technologies Pvt. Ltd. Selskapet har rundt 60 ansatte.Prisen er 8,5 millioner kroner.Crayon stiger 1,7 prosent til 10,76 kroner.