Slik går det med Asia-børsene

Det er flatt i markedene før fremleggelsen av amerikansk KPI.

Børs

Investorer i asiatiske aksjemarkeder er forsiktige før USA legger frem inflasjonstall for februar i dag, skriver Bloomberg. Nylige inflasjonsrapporter fra USA har vært kilder til volatilitet i markeder.I Japan stiger Nikkei 225-indeksen 0,33 prosent, og den bredere Topix-indeksen er opp 0,20 prosent.Shanghai Composite svekkes 0,25 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong er ned 0,15 prosent.S&P/ASX 200-indeksen i Australia opplever en nedgang 0,36 prosent.Koreanske Kospi stiger 0,17 prosent, mens Straits Times i Singapore er opp 0,26 prosent.OljeprisenBrent-oljen er tirsdag morgen ned 0,02 prosent til 64,94 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,10 prosent til 61,30 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 64,48 dollar fatet ved børsslutt i Oslo mandag.

asia
asia-børsene
Nyheter
Børs