Spetalen skal ha solgt seg ut av Resett

Generalsekretæren i Norsk Presseforbund har fått beskjed om at Øystein Stray Spetalen har solgt seg ut av Resett.

Børs

Øystein Stray Spetalen skal ha solgt sin eierandel i nettstedet Resett, ifølge Journalisten.no.Investoren skal også ha varslet Presseforbundet om at han vil selge seg ut av andre medieselskaper. Det sa generalsekretær Elin Floberghagen i Norsk Presseforbund at hun har fått beskjed fra Spetalen om da hun gjestet landsstyret i Norsk Journalistlag (NJ) torsdag.- Jeg har fått beskjed av ham om at han har solgt seg ut av Resett, sier Floberghagen til Journalisten.Siden 2011 har Spetalen også hatt en mindre eierpost i Klassekampen. Også disse og eventuelle andre eierposter i medieselskaper han sitter på, skal Spetalen ifølge Journalisten.no ha varslet Presseforbundet om at han vil kvitte seg med.Spetalen - som siden 2014 har representert allmennheten i Pressens Faglige Utvalg (PFU) - har ikke besvart Journalistens henvendelser.

resett
øystein stray spetalen
medier
Nyheter
Børs