Oslo Børs åpner opp 0,40 prosent torsdag morgen, til 813,89.Det samme gjør tungvekterne Telenor, DNB, Aker Solutions og Statoil. OljeOljeprisen handles stabilt torsdag morgen, og har dermed hentet seg inn igjen etter at EIA publiserte sine lagertall onsdag. Brent-oljen er i skrivende stund ned 0,06 prosent til 64,85 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,02 prosent til 60,97 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 64,43 dollar fatet ved børsslutt i Oslo onsdag.Tall fra det amerikanske energidepartementet . Ifølge Reuters var det ventet en oppgang på to millioner fat.StatoilStatoil opplyser torsdag at selskapet skal etter nesten 50 år skifte navn til Equinor. Navneendringen understøtter selskapets strategi og utvikling som et bredt energiselskap, skriver Statoil. Forslaget til nytt navn vil bli fremmet til Statoils generalforsamling 15. mai.- Navnet Equinor beskriver vår opprinnelse, våre verdier og hva vi vil være i fremtiden,» sier Statoils konsernsjef Eldar Sætre.Statoil stiger 0,87 prosent til 179,80 kroner. BerGenBioTrond Mohn-dominerte  opplyser torsdag at «lovende data» med selskapets ledende AXL-hemmer bemcentinib (tidligere BGB324) kommer til å bli presentert. Det skal skje i løpet av American Association of Cancer Research (AACR) sitt årsmøte for 2018 i perioden 14-18. april i Chicago, USA. Selskapet opplyser samtidig at det mottatt varsel om at den nasjonale forskningsetiske komité for medisin og helsefag (NEM) ikke har gitt godkjenning for gjennomføring av BGBC004-studien utenfor Norge.Aksjen stiger 2,91 prosent til 46,80 kroner. Subsea 7 Subsea 7 har torsdag annonsert at selskapet har for et konvensjonelt prosjekt på grunt vann.Dette betyr at kontrakten er på mellom 50 og 150 millioner dollar, opptil 1,16 milliarder dollar. I åpningshandelen er aksjen opp 0,89 prosent til 112,85 kroner.DNODNO har sluppet sin Her kommer det frem at selskapet hadde ved utgangen av 2017 2P CWI-reserver på 384 millioner fat oljeekvivalenter, mot 368 millioner ved utgangen av 2016, går det frem av selskapets årlige reserve- og ressursrapport.DNO falt i åpningsminuttene 1,65 prosent, men har snudd opp 1,19 prosent til 11,0 kroner. Nordic NanovectorNordic Nanovector vil presentere en «poster»  under American Association of Cancer Research' (AACR) årlige møte i Chicago 14.-18. april . Aksjen omsettes for 61,00 kroner etter en oppgang på 0,25 prosent. BW LPG BW LPG har kjøpt tilbake 170.000 egne aksjer, ifølge en børsmelding torsdag.Aksjene ble kjøpt til kurs 36,94 kroner per aksje, for totalt 6,28 millioner kroner. Nyheten bidrar til å sende aksjen opp 0,44 prosent til 36,60 kroner. FuncomFuncom opplyser onsdag at selskapet konverterer 5,79 millioner nye aksjer. Dette skjer etter at KGJ Investment har bestemt seg for å utøve muligheten til å konvertere 2,83 millioner i konvertibelt obligasjonslån til aksjer.Funcom er ned 2,60 prosent til 17,81 kroner. Norsk HydroHydro-aksjen beveger seg oppover torsdag morgen etter at konsernsjef Svein Richard Brandtzæg har uttalt seg på et pressemøte. Aksjen er opp 0,95 prosent til 50,18 kroner. - Noen har sagt at jeg ikke har snakket sant. De som kjenner meg vet at jeg snakker sant, og at jeg ikke vil holde tilbake informasjon, sier han.