Statoils navnebytte kan koste utrolige 250 millioner

Børs

I dag har det blitt kjent at Statoil ønsker å bytte navn til Equinor. Navneendringen understøtter selskapets strategi og utvikling som et bredt energiselskap, skriver Statoil i en melding torsdag.Ifølge E24 vil Statoils navnebytte koste selskapet mellom 230 og 250 millioner kroner.- Vi vil gjøre det vi kan for å holde kostnadene så lave som mulig, og det vil skje over noe tid. Alt vil ikke skje i år. Vi startet for alvor diskusjonene om et navneskifte i konsernledelsen i fjor høst. I slutten av januar informerte vi departementet om prosessen, og jeg er glad for at regjeringen har gitt sin støtte til styrets enstemmige forslag, sier Statoil-sjef Eldar Sætre, ifølge E24.Omprofileringen og ny logo i 2009 kostet 200 millioner kroner.

statoil
equinor
Nyheter
Børs