Sveaas: Meget overraskende og veldig synd

Ivan Kverme

– Jeg synes jo det var veldig synd jeg da, sier Christen Sveaas etter at Aker trakk seg fra konkurssalget i Norske Skog.

Investor Christen Sveaas sier til DN at han er «meget overrasket» over at Aker trekker seg fra kampen om Norske Skog. – Jeg synes jo det var veldig synd jeg da, sa Sveaas til avisen kort tid etter at det ble kjent at Akers samarbeid med Oceanwood om et bud var terminert.– Vi ble invitert med i budprosessen av Oceanwood. Vi samarbeidet godt, og vi er imponert over Oceanwood. Men vi kom ikke til enighet om betingelser for det endelige budet, sier informasjonsdirektør Atle Kigen i Aker.Sveaas' eget selskap Kistefos vil ikke delta i den pågående budprosessen. – Som jeg har sagt mange ganger: Denne dealen er altfor stor for Kistefos, som jo er som en liten mygg å betrakte i forhold til de andre som viser interesse, sier Sveaas til DN.