DNB Markets avholder SMB-konferanse denne uken, og et av selskapene som presenterer seg der er NRC Group.- I forbindelse med 4. kvartalspresentasjonen i februar kunne selskapet rapportere en bedre ordrereserve enn vi ventet, og vi har også sett en solid ordreinngang så langt i år. Både i selskapets svenske og norske markeder jobbes det i tillegg videre med å kompensere for tiår med lave investeringer innen jernbanesektoren, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.- Med utgangspunkt i våre vekstforventninger for 2018 og 2019 mener vi verdsettelsen ser attraktiv ut på dagens nivå, heter det videre.DNB Markets har en kjøpsanbefaling med kursmål 76 kroner.NRC Group stiger 1,1 prosent til 57,80 kroner på Oslo Børs mandag ettermiddag.Analytikerne ser dermed en oppside i aksjen på 31-32 prosent fra dagens nivåer.Største eier i NRC Group er Jan Haudemann-Andersens investeringsselskap Datum, med 12,05 prosent (5.100.000 aksjer).