Telenors datterselskap i Thailand, Total Access Communication PLC (dtac), annonserte i dag at administrerende direktør Lars-Åke Norling har bestemt seg for å fratre stillingen for å søke utfordringer annet sted. dtac har igangsatt arbeidet med å finne Norlings erstatter, heter det i en melding fra Telenor.Lars-Åke Norling vil stå i stillingen fram til 1. september, eller til en etterfølger er utnevnt.«Jeg vil takke Lars-Åke for hans mange bidrag til Telenor, både som administrerende direktør i dtac og som en del av konsernledelsen. Under hans ledelse har dtac befestet sin ledende posisjon på 4G og innovasjon i Thailand, og jeg er helt sikker på at selskapet er godt rustet til å fortsette sin sterke utvikling. Jeg ønsker Lars-Åke alt godt for framtiden,» sier Sigve Brekke, konsernsjef i Telenor.   
 
Lars-Åke Norling vil tre ut av konsernledelsen i Telenor med umiddelbar virkning. Han vil også gå ut av rollen han har hatt som ansvarlig for Telenors modne markeder i Asia.Kinnevik opplyser at Norling er ansatt som investeringsdirektør og sektorleder for TMT i Kinnevik.