Tesla stuper på Nasdaq

Tesla fortsetter å rase. Onsdag er aksjen videre rett ned. Amazon dundrer også ned.

Tesla faller 8,2 prosent på Nasdaq onsdag ettermiddag, til 256,21 dollar.Fallet fra toppen på 389,61 dollar intradag den 18. september 2017 er da på 34,2 prosent.Fallet kommer etter nedgraderingen av elbilprodusenten og etter at en Tesla Model X krasjet i Mountain View, California, og begynte å brenne i forrige uke.Les også den tekniske analysen av Tesla Amazon får også hard medfart og er ned 6,3 prosent til 1.402,96 dollar. Aksjen har da falt 13,3 prosent siden 13. mars i år.Fallet kommer etter rykter om at selskapet har havnet i president Donald Trumps søkelys, og at han ifølge Marketwatch vil gå selskapet nøye etter i sømmene.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også