Kongsberg Gruppen er dagens toppvalg hos Christiania Securities. Aksjen har allerede vært inne i meglerhusets porteføljer en stund.«Gårsdagens brudd opp gjennom taket i hovedtrenden skjedde på høyt volum, noe som styrker trendbruddet», skriver Christiania i en oppdatering.«Aksjen hadde en fantastisk børsdag i går, men vi mener det er fair å gi den sjansen til å klatre videre opp mot 205 kroner», heter det.Kongsberg Gruppen har brutt gjennom taket i en stigende trend, og i det tekniske bildet er aksjen positivt på kort, middels og langt sikt, skriver meglerhuset.Tirsdag satte aksjen ny all-time-high etter at selskapet meldte om en samarbeidsavtale i Qatar pålangsiktig teknologiutvikling innen forsvar, maritim industri og digitalisering. Selskapet opplyste at avtalen potensielt kan være på opp til 15 milliarder kroner over de neste åtte årene. Aksjekursen steg 6,8 prosent til 184,80 kroner på et høyt omsetningsvolum.«Mens aksjen har støtte ved 175, 164 og 154 kroner er det ikke etablert noen motstand på oppsiden ettersom Kongsberg Gruppen ligger ved rekordnivåer. Det er også noe støtte i det gamle trendtaket, like over 180 kroner. At volum er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang indikerer kjøpspress, og er positivt», skriver meglerhuset.I september 2017 brøt aksjen opp fra en rektangelformasjon som indikerte oppgang til 187 kroner. Dette kursmålet er nå tatt ut, men videre utvikling i samme retning anses ifølge Christiania Securities som sannsynlig.