Hovedindeksen endte på 805,07, opp 0,32 prosent.Det ble omsatt aksjer for 4,2 milliarder kroner.Hovedfokuset gjennom dagen var på Norwegians milliardemisjon og Telenors salg av virksomheter for 27 milliarder kroner, men investorene rettet også blikket vestover til USA, hvor det ventes at renten heves i kveld. Spørsmålet er hvilke signaler den amerikanske sentralbanken vil gi.OljeprisenBrent-oljen er ved børsslutt opp 2,15 prosent til 68,87 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 1,83 prosent til 64,69 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 67,44 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Statistikk fra Det amerikanske energidepartementets statistikkfløy, EIA, viste at amerikanske råoljelagrene falt med 2,6 millioner fat til 428,3 millioner fat i uken frem til 16. mars.Det var ventet at lagrene ville stige med 2,5 millioner fat, ifølge vår finanskalender.Statoil steg 1,99 prosent til 182,20 kroner.NorwegianNorwegian falt 1,52 prosent til 169 kroner.Utviklingen skjer i kjølvannet av , hvor det ble hentet 1,3 milliarder kroner i frisk kapital.- Aksjen er kjempesterk. Emisjonen ble gjort på 155 kroner pr aksje, som var nesten ti prosent under sluttkurs i går, og så er aksjen ned 2-3 prosent i dag. Det sier noe om at har vært veldig bra etterspørsel, sier analytiker Jo Erlend Korsvold i SEB til TDN Direkt.Norwegian har tydeligvis hatt en tøff start på året. I en oppdatering fra tirsdag kunne vi lese at selskapet regner med å omsette for 7,1 milliarder kroner og få et resultat før skatt (EBT) på minus 2,6 milliarder kroner i årets første kvartal.Høye drivstoffpriser og en sterkere euro bidrar til milliardunderskuddet.Telenor til PPF Group for 2,8 milliarder euro, tilsvarende rundt 27 milliarder kroner, i selskapsverdi.Telenors styre vil be generalforsamlingen om fullmakt til å utbetale et ekstraordinært utbytte på 4,40 kroner per aksje, heter det.Aksjen steg 1,04 prosent til 175,15 kroner.Fjordkraft. IPO-kursen var satt til 31 kroner, noe som priser selskapet til 3.239 millioner kroner.Aksjen toppet omsetningslisten, og endte på 31 kroner.Data Responspå 2.226.637 nye aksjer. Denne var overtegnet.Tegningskursen var 25 kroner per aksje, noe som betyr at bruttoprovenyet ble på 56 millioner kroner.Data Respons endte ned 1,52 prosent til 26 kroner.XXLDNB Markets nedgraderte sin anbefaling på XXL til salg fra hold i en ny oppdatering onsdag. Kursmålet ble samtidig nedjustert til 80 kroner fra tidligere 90 kroner. Meglerhuset skrev at nedjusteringen skyldes at de er forsiktige før førstekvartalsrapporten som 25. april. Analytikerne rt bekymret for at sterke tall allerede er reflektert i konsensus, kombinert med svakt segment innen detaljhandel generelt og relative høye multipler sammenlignet med sektoren.Aksjen endte ned 4,71 prosent til 81 kroner.YaraYara annonserte endringer i organisasjon og ledelse som trer i kraft umiddelbart. Blant andre tre Petter Østbø inn i stillingen som finansdirektør (CFO). Østbø var frem til i dag konserndirektør for Production.Yara falt 1,28 prosent til 323,10 kroner.