TV-innslag sender gruveaksje til værs

Element presenterer kryptoprosjekt på USAs største økonomikanal til helgen, noe som sender aksjen i været.

Børs

Elements råvaresikrede kryptovaluta er et av de teknologiske fremskrittene som vises på én av de tre store økonomikanalene i USA denne helgen, nemlig Fox Business, skriver E24. At sendingen går på lørdag bekreftes nå på nettsiden til det aktuelle programmet, «Innovations with Ed Begley Jr.», og selskapet har fått tilsvarende opplysninger.- Vi har ikke så mye å tilføye utover det. Annet enn at vi gleder oss, selvfølgelig, sier konsernsjef Cecilie Grue i Element til E24.Det var i slutten av oktober i fjor at det ble kjent at Element ville utstede sin egen kryptovaluta. Kryptomynten skal sikres mot selskapets fremtidige gruveproduksjon. Det ble også varslet en såkalt kryptoemisjon, skriver avisen.Element, tidligere kjent som Intex Resources, stiger i skrivende stund hele 9,06 prosent til 5,78 kroner på Oslo Børs. 

element
gruveselskap
kryptovaluta
Nyheter
Børs