Usikkerhet senket børsene i New York

USA-børsene falt på politisk usikkerhet tirsdag.

Mark Lennihan
Børs

Etter syv dager på rad med oppgang ble det en rød dag på Wall Street tirsdag. Marketwatch.com viser til politisk usikkerhet i kjølvannet av at Rex Tillerson blir kastet som utenriksminister.The New York Times melder dessuten at Donald Trumps personlige assistent John McEntee er blitt oppsagt etter at sikkerhetsklareringen hans ble fjernet,Dow Jones endte ned 0,7 prosent til 25.007,03. Boeing og Goldman Sachs stod for rundt 70 punkter av nedgangen på drøye 170 punkter. S&P 500 falt 0,6 prosent til 2.765,31, mens Nasdaq endte ned 1,0 prosent til 7.511,01.Åtte av 11 S&P-sektorer endte i rødt, med teknologisektoren i spissen. Microsoft og Googles morselskap Alphabet falt 2,4 og 2,2 prosent, mens Facebook endte ned 1,6 prosent.Den gode nyheten tirsdag var at inflasjonstallene var omtrent som ventet, noe som bidro til å roe ned investorene.

wall street
Nyheter
Børs