DNB Markets avholder onsdag sin SMB-konferanse i Oslo.Konsernsjef Tine Wollebekk i Bank Norwegian-eier Norwegian Finans Holding kan ifølge TDN Direkt ikke si så mye om langsiktigheten hos selskapets største eier, flyselskapet Norwegian.Samtidig understreker hun at det kommersielle samarbeidet er «absolutt langsiktig» og at eierskap i så måte ikke er så viktig.- Vårt samarbeid med flyselskapet er like viktig for dem som det er for oss. Vi er også godt forberedt i forhold til den strategiske gjennomgangen av reward-programmet og flyselskapets interesser videre, sier hun til nyhetsbyrået.Norwegian  at selskapet har innledet en strategisk gjennomgang av lojalitetsprogrammet Norwegian Reward, inklusive eierskapet.Flere porteføljesalg?I sitt innlegg på konferansen varslet Wollebekk at selskapet trolig skal opp på et mer «normalisert» nivå innen mislighold av lån, etter reduksjonen som fulgte av  i 2017.- Det kan fortsatt være at vi gjør det fremover også, og de vurderingene gjøres litt ad hoc. Da vi gjorde det i 2017, hadde vi fått et kapitaldekningskrav gjennom et pilar 2-påslag på 4,2 prosent. Da måtte vi finne forskjellige måter å slanke balansen på, og da var det veldig god timing å selge den svenske og norske porteføljen, sier hun til TDN Direkt.Norwegian Finans Holding faller 0,6 prosent til 90,75 kroner på Oslo Børs onsdag ettermiddag.