AF Gruppen skal bygge 87 leiligheter

AF Gruppen skal bygge leiligheter i Akershus.

AF Gruppen har inngått avtale med Romerike Boligutvikling AS, et heleid datterselskap av BORI BBL, går det frem av en melding tirsdag.AF Gruppen skal bygge boligprosjektet Husebyhagen på Skedsmokorset i Akershus.Romerike Boligutvikling AS har utviklet prosjektet i samarbeid med Senior Norge, og retter seg spesielt mot boligkjøpere over 50, opplyses det.Avtalen gjelder to byggetrinn med oppføring av 87 leiligheter fordelt på syv bygg med underliggende kjeller.Prosjektet planlegges gjennomført som en totalentreprise og vil ha en anslått verdi på 234 millioner kroner, eks mva.Planlagt byggestart er 3. kvartal 2018 med forventet ferdigstillelse i 3. kvartal 2020.- Vi ser frem til å sette i gang arbeidene med dette flotte boligprosjektet. Romerike Boligutvikling AS er en ny kunde for AF Gruppen, og vi ser frem til et godt samarbeid i tiden som kommer, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.


Les også