Norwegian har vært i vinden siden torsdag i forrige uke på spekulasjoner om en mulig budkamp etter at British Airways-eieren IAG har kjøpt seg opp og
varslet et mulig budTallknuserne i Kepler Cheuvreux oppjusterer nå kursmålet på Norwegian fra 280 til 400 kroner. Ikke uventet betyr det at de fastholder sin kjøpsanbefaling.Vi snakker altså om en kursoppgang på 78 prosent på en god uke.
. Luftfartskonsernet skal ha hyret inn den amerikanske storbanken JPMorgan for å finne finansiering i forbindelse med et mulig på bud på Norwegian, ifølge nyhetsbyrået TDN Direkt som viser til den spanske avisen Expansion. - Vi øker kursmålet til 400 kroner på bakgrunn av økt sannsynlighet for at Norwegians verdi vil krystalliseres, noe som motvirker risikoen for at et oppkjøp ikke vil materialiseres, ettersom vi ikke ser at Norwegian vil fullt reprises til et «normalisert inntjening»-scenario innen de neste 12 månedene på «standalone-basis», skriver meglerhuset, ifølge TDN Direkt.Tirsdag 10. april sluttet Norwegian-aksjen på 173,40 kroner, mens den nå omsettes for 308,60 kroner (+1,11 prosent).