Amazon til himmels

Jeff Bezos kan glede seg over knalltall.

Børs

Teknologigigantene på Wall Street fortsetter å legge frem overbevisende resultater.Amazon la like etter stengetid torsdag frem et resultat per aksje på 3,27 dollar, opp fra 1,48 dollar i 1. kvartal 2017.Inntektene kom inn på 51,04 milliarder dollar, og steg hele 43 prosent fra 35,71 milliarder dollar i samme periode i fjor.Reuters-konsensus lå ifølge CNBC på 49,78 milliarder dollar.Sky highDen store veksten kommer først og fremst fra skytjenester og annonsering.Inntektene fra skytjenester spratt opp 49 prosent til 5,44 milliarder dollar, mot ventet 5,25 milliarder dollar.Markedet reagerer med å sende aksjen opp i all-time high.Den stiger i skrivende stund 6,1 prosent til 1.609,97 dollar i etterhandelen på Wall Street.Verdens rikesteVerdens rikeste mann, Amazon-sjef Jeff Bezos kan dermed plusse på sin formue.Mannen toppet Forbes 400-listen som ble sluppet tidligere i år, og var da verdsatt til 112 milliarder dollar (netto).Bill Gates og Warren Buffett kom nærmest, med nettoformuer på hhv. 90 og 84 milliarder dollar.Mer om tallene her.

amazon
jeff bezos
forbes
bill gates
warren buffett
Nyheter
Børs