Norwegian-aksjen har lettet i etterkant av at.Analysesjef Lars-Daniel Westby i Sparebank 1 Markets tok aksjen i sin anbefalte portefølje sist uke, og har fortsatt troen, skriver DN.- Vi beholder Norwegian fordi vi tror IAG kommer til å starte forhandlinger med mål om å kjøpe 100 prosent. Norwegian har fortsatt finansielle og operasjonelle utfordringer og IAG har finansiell kapasitet, synergier og ikke minst nylig gjennomført en restrukturering av flyselskapet Vueling i Spania, som kan gi komfort nok til å kjøpe Norwegian, forklarer Westby.Meglerhuset beholder ifølge avisen en overvekt mot sykliske aksjer.- Selv om børsen har gjort det bra så langt i år med en oppgang på 3,8 prosent, så har sykliske aksjer vært svake på grunn av usikkerhet knyttet til handelskrig, fortsetter analysesjefen overfor DN.