Anbefaler fem aksjer

I den siste ukerapporten fra Nordea kan vi lese at analytikerne ikke foretar noen utskiftinger i de norske aksjene som er med i Nordisk 20-listen.Det betyr at BW Offshore, PGS, Subsea 7, Wallenius Wilhelmsen og Europris er det norske bidraget i porteføljen.- Opptrappingen av handelskonflikten mellom USA og Kina var det store fokuset i globale aksjemarkeder forrige uke, og bidro til nok en uke med store svingninger, skriver Nordea.Amerikanske aksjer beveget seg med mer enn én prosent i fire av fem dager, og antall dager med så store bevegelser så langt i år er nå oppe i 24.- Sammenlignet med kun ti slike dager i hele 2017, er det klart at svingningene i aksjemarkedet virkelig har tiltatt i 2018, avslutter Nordea.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også