Selvaag Bolig kom i går med en i 1. kvartal.- Det er gledelig å se at nyboligmarkedet er på vei tilbake slik vi forventet. Skiftet kommer enda tidligere enn vi trodde, sa toppsjef Baard Schumann.DNB Markets tar for seg selskapet i dagens aksjerapport.- Annonsering av 59 overleverte boliger i 1. kvartal gjør at vi har tatt opp estimatet for kvartalet, og vi venter at også konsensus for det tilbakelagte kvartalet vil komme opp de neste dagene. Salget i kvartalet kom - målt i antall enheter for fremtidig overlevering - inn tre prosent over vårt estimat, men de gjennomsnittlige prisene var på den annen side klart lavere enn ventet, skriver meglerhuset.Jekker nedI tillegg var oppstarten på nye byggeprosjekter ifølge analytikerne også lavere enn ventet.- Til tross for økte kortsiktige estimater, innebærer det at vi har tatt ned EPS-estimatene (resultat per aksje) for 2019 og 2020 med henholdsvis fire og 15 prosent, heter det videre.Selvaag Bolig stiger 0,9 prosent til 38,55 kroner på Oslo Børs onsdag morgen.DNB Markets har en uendret hold-anbefaling med kursmål 37 kroner.Samtidig er det verdt å merke seg at Selvaag Bolig er blant aksjene i .