Oslo Børs steg videre mandag og ved børsslutt var hovedindeksen opp 0,61 prosent til 851,21 og ny all-time high. Det ble omsatt aksjer og egenkapitalbevis for 5.052 millioner kroner. OljeprisenBrent-oljen fortsatte å falle mandag ettermiddag, og ved børsslutt var den ned 68 prosent til 73,56 dollar fatet. WTI-oljen falt 1,13 prosent til 67,63 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 73,05 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.Fredag kveld viste den ukentlige riggtellingen fra Baker Hughes  forrige uke. Antallet amerikanske rigger steg med fem rigger til et totalt antall på 820, noe som er det høyeste antallet siden mars 2015.Ellers var fokuset i oljemarkedet ifølge TDN Finans fortsatt på økonomiske sanksjoner og atomavtalen mellom USA og Iran.Søndag skrev Financial Times at Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif uttalte at det var "svært usannsynlig" at landet ville overholde atomavtalen dersom USA trekker seg.Statoil steg 0,91 prosent til 200,50 kroner. DNO falt 2,55 prosent til 15,10 kroner. Det skjedde etter at DNB Markets kastet ut aksjen av sin ukentlige portefølje av anbefalte aksjer.Hydro-smellNorsk Hydro har surfet på en oppgangsbølge den siste tiden, i takt med stigende aluminiumspriser etter at USA innførte sanksjoner mot den russiske aluminiumskjempen Rusal.Men mandag ettermiddag stupte aluminium for tre måneders levering over syv prosent til 2.285 dollar per tonn på metallbørsen i London.Utviklingen hadde om at USA kan lette på Rusal-sanksjonene - hvis Oleg Deripaska gir fra seg kontrollen og selger aksjene sine.Aksjen falt hele 4,73 prosent til 50,72 kroner.La inn budSubsea 7 meldte mandag morgen at de hadde  på syv dollar pr aksje. Styret i McDermott avslo imidlertid budet fredag 20. april.Selskapet mener en sammenslåing vil gi det kombinerte selskapet mulighet til å bedre posisjonen i en rekke markeder, med sterke utsikter til langsiktig vekst innen life of field-tjenester, avvikling av offshore-infrastruktur og offshore fornybar energi.Subsea 7 steg 0,83 prosent til 115,80 kroner. Går ut mot AMRNordic Mining stupte fredag 15,73 prosent til 3,0 kroner på Oslo Axess. Det skjedde etter at nystartede Arctic Mineral Resources (AMR) lanserte planer om et granatprosjekt på Engebøfjellet og dermed .Mandag morgen meldte Nordic Mining imidlertid at AMRs initiativ  og ikke er underbygget som et seriøst industriprosjekt.Nordic Mining var tidligere mandag opp over 5 prosent, men endte ned 1,67 prosent til 2,95 kroner. Faller tilbakeSeadrill falt 9,02 prosent til 2,22 kroner. I forrige uke steg aksjen kraftig etter meldingen om at selskapets  av amerikanske konkursmyndigheter.Ser oppside i sol-aksjeNordea Markets  på Scatec Solar fra 58 til 64 kroner, meldte TDN Finans.Aksjen steg 4,38 prosent til 50,10 kroner. Meglerhuset opprettholdt samtidig sin kjøpsanbefaling på aksjen.Det ble også opplyses om at styremedlem i Scatec Solar, Jan Skogseth, .Mer makt til FredlyDet Arne Fredly-kontrollerte selskapet Apollo Asset Ltd har mandag  for aksjer tilsvarende 33,68 prosent av utestående aksjer i Hunter Group for selskapets generalforsamling 9. mai.Sammen med Apollos eide aksjer vil Fredly kunne avgi stemmer på vegne av cirka 66,98 prosent av utestående aksjer på generalforsamlingen.Hunter-aksjen steg 1,22 prosent til 3,74 kroner. Havila ShippingDet Fosnavåg-baserte offshorerederiet  meddelte mandag at det har fått en kontraktsforlengelse med Total-eide Mærsk Olie og Gas, for forsyningsskipet Havila Clipper. Kontrakten sikret arbeid ut 1. august.Havila-aksjen er opp 1,60 prosent til 9,55 kroner. Siem OffshoreSiem Offshore var ute med en oppdatering mandag.Selskapet skriver at det tilbyr å omgjøre samtlige utestående SIOFF01-obligasjoner til konvertible obligasjoner. Ifølge Siem Offshore vil obligasjonene bli omgjort til en verdi på 80 prosent av pålydende, og de konvertible obligasjonene vil bli utstedt til pålydende verdi. Aksjen falt 8,17 prosent til 1,91 kroner.Tungvekterne Det har vært mye fart og spekulasjoner i Norwegian den siste tiden. Mandag endte aksjen ned 6,20 prosent til 281,30 kroner. Telenor steg 2,14 prosent, og meldte blant annet at dets datterselskap dtac som sikrer årlige leieinntekter på 1,1 milliarder kroner. DNB og Marine Harvest styrket seg 0,80 og 1,74 prosent, mens Yara og Orkla falt tilbake 1,13 og 0,61 prosent.