Bjørn Kjos: Det var min idé

Børs

For to dager siden kunne DN fortelle at Bjørn Kjos og familien har startet et nytt selskap - Norwegian Block Exchange - som ser på mulighetene i teknologien bak kryptovaluta.Selskapet skal ha blitt registrert i Brønnøysundregistrene 16. januar i år. Bjørn Kjos’ svigersønn, Stig A. Kjos-Mathisen (36), har fått jobben som daglig leder.I dagens utgave av avisen forteller han hvordan planen ble til virkelighet.- Det var faktisk min idé. Det har interessert meg veldig hvordan denne teknologien kan brukes til å sikre oss mot hacking og angrep utenfra. Men deretter skal det handle om å lære av folk som kan dette, sier Kjos til DN.- Når blir det nye selskapet en del av Norwegian?- Det skulle egentlig ha vært det allerede. Da jeg satte opp selskapet i julen, hadde ikke denne saken vært gjennom styret i Norwegian. Det må vi ha på plass først, avslutter Kjos.

norwegian air shuttle
bjørn kjos
kryptovaluta
blockchain
Nyheter
Børs