Blystad har blitt 19 millioner rikere på Nordic-kule

Arne Blystad har hatt en god dag som aksjonær i Nordic Semiconductor.

Nordic Semiconductor er den store stjernen på børsen, og er så langt i dagens handel opp 18,09 prosent til 55,50 kroner.Det kommer etter at selskapets siste kvartalstall viste en EBITDA på 4,4 millioner dollar, godt over konsensus på 2,7 millioner dollar. Topplinjen på 60 millioner dollar var også over forventningene, som var på 57,3 millioner dollar.Dermed kan Arne Blystad og de resterende aksjonærene glise bredt. Blystad, som ifølge siste aksjonæroversikt eier 2,2 millioner aksjer gjennom Songa Trading, hadde mandag Nordic-aksjer for 103,4 millioner kroner. Etter tirsdagens børskule har Blystad nå økt verdiene til 122,1 millioner kroner, som tilsvarer en papirgevinst på 18,7 millioner kroner. Edvin Austbø og Tore Aksel Volberg er også tungt inne på eiersiden med henholdsvis 4 og 1,95 millioner aksjer. Duoen har så langt hatt en papirgevinst på 34 og 16,6 millioner kroner.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker