- Jeg tror det er den største trusselen for verdensøkonomien i dag, sier styreleder JPMorgan Chase International, Jacob Frenkel, i et intervju med CNBC.- Det er fortsatt ikke en handelskrig. Jeg vil si at det har vært en liten kamp, og det foregår kamper, fortsetter han. Frenkel mener man ikke må glemme det som skjedde i 1931.- Alle hadde gode hensikter, og ville beskytte amerikanske jobber, men resultatet var en katalysator for den store depresjonen. Vi bør unngå det for enhver pris, sier Frenkel til nettstedet.USAs president Donald Trump trigget frykten for handelskrig da han i begynnelsen av mars innførte straffetoll på all kinesisk import av stål og aluminium.Siden har det gått slag i slag, hvor Kina har svart med å ilegge toll på amerikanske varer, og USA har svart med en opptrapping. Frenkel la ikke skjul på at han advarer mot en eskalering av den økonomiske konflikten.- En verden som er så gjensidig, så sammenhengende, har ikke råd til å skyte på hverandre, sier han til CNBCs "Squawk Box Europe".- En verden der spillets regler er et øye for et øye, er en verden der det er mange blinde mennesker.