Vi nærmer oss slutten på årets 16. børsuke, og det er fremdeles BerGenBio som kan vise til den beste avkastningen.I skrivende stund omsettes aksjen for 43,70 kroner, ned 2,46 prosent. Selv om aksjen har falt en del tilbake fra toppnivået rett under 50 kroner, har aksjen klatret 111,11 prosent siden årsskiftet.I slutten av forrige uke ble det kjent at BerGenBio har hentet 187,5 millioner kroner (24 millioner dollar) gjennom en rettet emisjon på 4.629.246 nye aksjer. Etter en overtegnet bookbuilding-prosess ble aksjen priset til 40,50 kroner.Emisjonen var i første rekke rettet mot institusjonelle investorer i USA som spesialiserer seg på bioteknologi.Det er også verdt å merke seg at spillselskapet River iGaming, som er notert på Oslo Merkur, debuterte 23. mars. Da sluttet aksjen på 18,50 kroner. I skrivende stund omsettes aksjen for 36,10 kroner, hvilket gir en avkastning på 95,14 prosent – på under en måned.På vinnerlisten finner vi også PGS med en oppgang på 89,25 prosent, Petrolia som har klatret 76 prosent og Norwegian som kan vise til en avkastning på 76 prosent hittil i år.Norwegian har vært i vinden siden torsdag i forrige uke på spekulasjoner om en mulig budkamp etter at British Airways-eieren IAG har kjøpt seg opp og 
. Syv aksjer kan vise til en avkastning på mer enn 50 prosent hittil i år.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 853,65 poeng, opp 0,51 prosent. Dagens høyeste notering, og all time high, er på 856,88 poeng.