<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Eivind Roald mener meglerhus bommer grovt på Norwegian

Tidligere SAS-direktør Eivind Roald mener analytikerne enten ikke har forstått hva de reelle verdiene er eller at de forsøker å snakke en presset aksjekurs opp. 

    Publisert 12. apr. 2018 kl. 07.58
    Oppdatert 12. apr. 2018 klokken 08.07
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 130 ord

    Norwegian la sist uke fordelsprogrammet Norwegian Reward i et eget datterselskap.Analytiker Kenneth Sivertsen i Pareto Securities sa at det raskt voksende fordelsprogrammet kan være verdt mer enn flyselskapet - inntil ti milliarder kroner. Han begrunner det med hva andre flyselskaper har fått betalt for tidligere nedsalg, skriver DN.Andre beregninger spriker og har verdsatt Reward til mellom én og 16 milliarder kroner.Den tidligere SAS-direktør og i dag rådgiver i oppkjøpsfondet Altor, Eivind Roald, går i et intervju med avisen hardt ut mot de mest positive:- Slike analyser bommer grovt om Norwegian Reward og hva det kan være verdt, sier Roald til DN, og legger til:- Enten har man overhodet ikke forstått hva de reelle verdiene er, eller man forsøker bevisst å snakke opp en aksjekurs under press. Det er spinnvilt, sier han.