Elon Musk er for mange kjent som mannen back Tesla og SpaceX. Den driftige gründeren ønsker også å frakte mennesker fra A til B, via en såkalt hyperloop. Se for deg et nettverk av høyhastighetstunneler for massetransport.  For å få til det må man grave nye tunneler, lange tunneler.I en rapport til amerikanske Securities and Exchange Commission kommer det, ifølge CNN, frem at Boring Company, som spesialiserer seg på tunnelgraving, har hentet nesten 113 millioner dollar, eller 879 millioner kroner.Det kommer ikke frem hva pengene konkret skal brukes til, men det viser seg at Elon Musk sto for mer enn 90 prosent av pengene som ble hentet i emisjonen. Resten skal ha kommet fra ansatte i selskapet.Ifølge CNN ønsker Musk å bygge et transportnettverk av tunneler under storbyen Los Angeles. Ingen venturekapitalister eller utenforstående investorer skal ha vært med i denne runden.Et av selskapene som Musks Boring Company kjemper mot er Virgin Hyperloop One, hvor mangemilliardær Richard Branson er med og trekker i trådene.