Enighet om utsatt levering av boreskip

Ocean Rig vil ikke ta levering før i september 2019. 

Ocean Rig Corcovado, ultradypvannsboreskip. Boreskip. Offshore. Rigg. Eies av Ocean Rig, bygget ved Samsung Heavy Industries i Sør-Korea, levert i 2011. Petrobras-avtale frem til 2014.Foto: OCR

Ocean Rig UDW bekrefter at de har blitt enige med Samsung Heavy Industries (SHI) om å utsette levering av boreskipet «Ocean Rig Santorini» til september 2019, ifølge TDN Direkt.Nyhetsbyrået Yonhap meldte om enigheten forrige uke.Ifølge avtalen er ventet leveringsdato nå 30. september 2019, men Ocean Rig har opsjon på å fremskynde leveringen.Gjenstående avdrag ventes til totalt 372 millioner dollar, hvorav 360 millioner dollar kan bli finansiert av «non-recourse» selgerkreditt som forfaller i juni 2023, opplyses det.