Forteller om kontrakter på fem nye skip

Solstad Farstad har sikret seg kontrakter for bygging av fem skip, samt charter-kontrakter for disse. Ifølge en børsmelding skjer det gjennom DESS Aquaculture Shipping, som Solstad Farstad eier 50 prosent av.DESS Aquaculture og Marine Harvest Norge har inngått et syvårs charter for to brønnbåter. De nye skipene vil ha en kapasitet på 3.500 kubikkmeter, og vil bli søsterskip til de to båtene som allerede er under konstruksjon ved Sefine-verftet i Tyrkia. Skipene vil leveres i første og andre kvartal 2020.Videre har DESS Aquaculture og Marine Harvest (Skottland) inngått et tiårs charter for tre serviceskip. Skipene skal bygges ved Niestern Sander Scheepsbouw-verftet i Nederland, og vil bli levert i første halvdel av 2019


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også