Frp vil gi hytteeiere dobbeltstemme

- Burde kunne stemme to steder når man betaler skatt to steder.

- Vårt primærstandpunkt er at vi vil eiendomsskatten til livs. Det gjelder både for hus og hytter. Men når det gjelder eiendomsskatt på hytter, er det særlig ille. De som betaler eiendomsskatt på hytter, har null påvirkning på politikken i kommunene, sier Frps finanspolitiske talsperson Helge André Njåstad til VG.Klarer de ikke å redusere eiendomsskatten ved neste korsvei, vil Njåstad ta grep. Han mener man kanskje burde ha stemmerett to steder når man betaler skatt to steder.- Det må naturlig nok utredes, men får vi flertall for dette, vil vi lage modeller som gir hytteeiere påvirkning over skattesammensetningene, sier han til avisen.KrFs finanspolitiske talsperson Hans Fredrik Grøvan er ifølge VG klar på at partiet ikke ønsker å stramme inn kommunenes muligheter til å kreve inn eiendomsskatt.