Hydro-sjefen: - Ventingen har vært tung

Det har vært en kamp om å fremstille dette på verst mulig måte i media i Brasil, sier konsernsjefen.

Hydro har mandag lagt frem de viktigste konklusjonene fra den interne ekspertgruppen og gjennomgangen fra tredjepart, det brasilianskemiljøkonsulentselskapet SGW Services.Konsernsjef Svein Richard Brandtzæg er derfor trygg på at brasilianske myndigheter vil ta rapporten fra SGW på alvor, ifølge TDN Direkt. - SGW er et av de mest anerkjente miljøselskapene i Brasil og ville aldri gått ut med data de ikke kan stå inne for, det ville vært totalt ødeleggende for et slikt selskap. Jeg er trygg på at myndighetene vil ta dette til etterretning, men det betyr ikke at vi får godkjenning til å sette produksjonen til hundre prosent i morgen, sier Brandtzæg til nyhetsbyrået. Brandtzæg tror myndighetene tror på Hydros virkelighetsbeskrivelse, men innrømmer det har vært en tung periode. - Når det kommer sterke påstander som ikke viser virkeligheten var det viktig for oss å ta en ekstern gjennomgang. Vi har måttet vente på fakta, og denne ventingen har vært tung for oss. Det har jo vært en kamp om å fremstille dette på verst mulig måte i media i Brasil. Når vi nå får denne rapporten på plass er vi veldig lettet, selv om det var dette vi forventet, sier Brandtzæg til TDN Direkt.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker