Luigi Costa har i dag kjøpt 10.000 aksjer i Nordic Nanovector til snittkurs 43,56 kroner, går det frem av en børsmelding.Etter dette eier Costa 91.115 aksjer i selskapet, i tillegg til 965.171 opsjoner og tilknyttede warrants.Tidligere i dag ble det kjent at som konsernsjef i Nordic Nanovector, etter gjensidig avtale med styret.Costa vil være tilgjengelig for selskapet frem til juli 2018, og søket etter hans etterfølger begynner umiddelbart.ForsinkelserSamtidig opplyser medisinsk sjef Lisa Rojkjaer på en pressekonferanse at Nordic Nanovectors viktige Paradigme-studie er forsinket grunnet revisjoner i gjennomførbarhetsstudiene, samt logistiske problemer.Resultatene fra Paradigme fase 2-studien ventes ifølge TDN Direkt nå i 1. halvår 2020, mot tidligere 2. halvår 2019.Nordic Nanovector stiger 7,7 prosent til 44,54 kroner på Oslo Børs torsdag ettermiddag.