Nordea Markets oppjusterer kursmålet på Scatec Solar fra 58 til 64 kroner, melder TDN Finans.Meglerhuset opprettholder samtidig sin kjøpsanbefaling på aksjen.Nordea begrunner ifølge nyhetsbyrået oppjusteringen med at selskapet nå beveger seg mot en positiv kontantstrøm med kommende prosjekter, samt mindre risiko forbundet med Upington-prosjektet i Sør Afrika etter at selskapet signerte PPA-avtalen i begynnelsen av april.På kapitalmarkedsdagen 30. mai venter meglerhuset nye og ambisiøse mål for kapasitetsvekst vil annonseres, og mener kursfallet etter førstekvartalsrapporten utgjør en kjøpsmulighet.Også Pareto venter at selskapet vil lansere ambisiøse mål på kapitalmarkedsdagen, og fastholder kjøpsanbefaling og kursmål på 55 kroner per aksje.Scatec Solar klatrer mandag formiddag 3,13 prosent til 49,50 kroner.