Nordic Nanovector presenterte prekliniske data

Nordic Nanovector presenterte prekliniske data av under American Association of Cancer Research' (AACR) årlige møte på søndag

Nordic Nanovector presenterte anti-svulst-effektene av Humalutin i en preklinisk modell av non-Hodgkins lymfom (NHL) under American Association of Cancer Research' (AACR) årlige møte på søndag, ifølge en melding mandag.Innen tumorcellelinjer viste modellen at anti-CD37 drepte tumorceller hovedsakelig gjennom en immunologisk prosess kalt antistoff-avhengig cellulær cytotoksisitet.Videre ble det funnet at Humalutin hemmet tumorcellevekst, opplyses det.Selskapet skriver videre at Humalutin i prekliniske lymfommodeller har vist betydelig opptak og demonstrert anti-svulsteffekt i alle tre NHL-modeller.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker